Rólam

Kedves Olvasó!

Köszönöm, hogy meglátogattad a honlapomat. Ha nem ismernénk egymást, akkor az alábbi bekezdések biztosan segíteni fognak abban, hogy kicsit megismerj és még talán bizalmat is fogsz szavazni nekem. Nyilván a bizalom az elengedhetetlen mind a magánéletben, mind az üzleti szférában, éppen ezért is tartom fontosnak, hogy a szakmai múltam mellett az érdeklődési körömet is megismerd. Azt gondolom ez egy jó kiinduló pont lehet, ha közösen fogunk dolgozni a vállalatod fejlesztésén.

Elsőnek is had mutatkozzak be neked. Kapás Tibor Albert vagyok, az Art Marketing alapítója. A cég neve nem mást, mint a két kedvenc témámat és érdeklődési körömet írja le: művészet és marketing.

Hétről-hétre szinte megrögzötten látogatom a különböző galériákat és kiállításokat, és ugyanezzel a szenvedéllyel állok a másik, szívemhez közel álló területhez, a marketinghez. Szeretem, hogy nap mint nap azon gondolkozhatok, hogy mind a saját vállalkozásom, mind a partnercégek esetében hogyan lehetne ebben a reklámzajban minél újszerűbb eszközökkel eljuttatni a kívánt üzeneteket a célközönség felé. Rendkívül izgalmas és kihívásokkal teli ez a foglalkozás, ami ráadásul nagyrészt már kizárólag az online térben folyik. A folyamatosan fejlődő online hirdetési eszközök és megoldások engem is arra sarkallnak, hogy állandóan képezzem magam, amit nagyon szívesen vállalok.

A sokszínűség a tanulás kapcsán is fontos számomra. A Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási és Menedzsment szakán, Team Academy szakirányon végeztem, nem sokkal később pedig elvégeztem a mozgókép-gyártó OKJ-s képzést, ahol a film- és videó készítésről tanulhattam. Eközben édesapám vállalkozásai (Kapo Gazdabolt) kapcsán különböző, alapszíntű növényvédelmi tanfolyamokon is részt vettem. Tagja vagyok a Magyar Dokumentumfilmesek Egyesületének (MADOKE) és a Magyar Független Film és Video Szövetségnek (MAFSZ). Utóbbinál évről évre megszervezzük az Országos Függetlenfilm Fesztivált. 2020 őszén újabb tanulmányba kezdtem, mégpedig az ELTE első filmrendező szakán bővíthetem történetmesélő tudásomat, melyet fontosnak tartok beépíteni a munkáimba is. Azt vallom, hogy egy vállalat is a kívánt üzenetét csakis őszinte történetekkel juttathatja el célközönségének. Már nem elég egy-egy felszólító mondat (CTA).

Bár látszólag nagyon eltérő dolgokkal foglalkozom, van egy nagyon fontos közös pontjuk: a másokhoz való kapcsolódás. A munkáim és tanulmányaim során izgalmasabbnál izgalmasabb emberekkel ismerkedhettem és ismerkedhetek meg folyamatosan, akiktől rengeteget tanulhatok az adott szakterületen, és olyan tudásra tehetek szert, amit most saját vállalkozásomban is kamatozhatok.

Hiszek abban, hogy minden egyéni és társas vállalkozásnak megvan az érdeklődő célközönsége, csak meg kell találnunk a hozzájuk vezető utat – és lehetőleg egy olyan utat, amin más még nem jutott el hozzájuk.

Társaimmal ebben tudunk és szeretnénk a segítségedre lenni.

Kapás Tibor Albert

+36 70 433 4915

info@artmarketing.hu