fbpx

Rólunk

Kapás Tibor Albert vagyok az Art Marketing alapítója. A cég neve nem másból, mint az én kedvenc témáimból ered. Ez pedig a művészet és a marketing.

Már-már megrögzötten látogatom a különböző galériákat és kiállításokat hétről-hétre. Ugyanezzel a szenvedéllyel állok hozzá a másik szívemhez közel álló témához a marketinghez. Szeretem, hogy azon gondolkozhatok, mind a saját vállalkozásom esetén, mind a partnercégeknél, hogyan lehetne ebben a reklám zajban eljuttatni a kívánt üzenet, a kívánt célközönségnek. Rendkívül izgalmas és kihívásokkal teli foglalkozás ez. Ami ráadásul nagyrészt már online folyik. Folyamatosan fejlesztett online hirdetési eszközök arra sarkalnak, hogy folyamatosan képezzem magam, amit szívesen is vállalok.

A Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási és Menedzsment, Team Academy szakirányon végeztem. Rövidesen utána a Mozgókép-gyártó OKJ-s képzés keretein belül film és videó készítésében pillanthattam bele. Közben édesapám vállalkozásai (Kapo Gazdabolt) miatt különböző alapszíntű növényvédelmi tanfolyamokkal szélesítettem tudásomat. Tagja vagyok a Magyar Független Film és Video Szövetségnek (MAFSZ), ahol évről évre megszervezzük az Országos Függetlenfilm Fesztivált.

Bár, látszólag nagyon eltérő dolgokkal foglalkozom, van egy nagyon fontos közös pontjuk. Mégpedig, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb emberekkel ismerkedhettem meg. Akiktől rengeteget tanulhattam az adott szakterületen és ezáltal egy komplex tudásra tettem szert, amit most vállalkozásomban kamatozhatok.

Hiszek abban, hogy mindenki számára és ezáltal minden cég számára megvan a közönsége, amit csak megkell találni. Társaimmal ebben tudunk és szeretnénk a segítségedre lenni.

info@artmarketing.hu

+36 70 433 4915

w