Referencia

Anyáim története (dokumentumfilm)

www.anyaimtortenete.hu

Dér Asia és Haragonics Sára közös rendezésével készült egész estés dokumentumfilm.
A hazai premiervetítésére készítettük a korábbi angol nyelvű honlap magyar verzióját. 

 

Her Mothers (dokumentumfilm)

www.hermothers.com

Dér Asia és Haragonics Sára közös rendezésével készült egész estés dokumentumfilm. Jelenleg a torontói Hot Docs fesztiválon a film világpremierje zajlik.

Erre az alkalomra készítettük az angol nyelvű honlapot és végzünk tartalommenedzsmentet. Valamint Kanadai területen célzott hirdetésekkel online nézőket generálunk. 

 

Magyar Dokumentumfilmesek Egyesülete

www.madoke.hu

Bevalljuk, ez az egyik kedvenc projektünk, amely tele van összetett feladatokkal és izgalmas kihívásokkal. Az Egyesület önálló honlapjának létrehozása és optimalizálása után az elnökség ötletéből kiindulva egy online dokumentumfilmes kampányt indítottunk, ami a vártnál is jobban sikerült.

A nehézséget az adja, hogy a projekt során három különböző célcsoport felé is kell kommunikálnunk és stratégiát alkotnunk: cél a dokumentumfilmes műfaj széles körben való népszerűsítése, a szakmabeliek felé a hitelesség építése és közvetítése, az Egyesület tagjai felé pedig az értékteremtés és értékközvetítés.

Clientfactory Kft.

www.ugyfelgyar.hu

A Clientfactory alvállalkozójaként több, mint 30 különbözö profilú cégnek végzünk vagy végeztünk marketing tevékenységet. A Google Ads és Facebook kampányok kezelésétől kezdve a tartalomgyártáson át egészen a weboldal készítésig.

KAPO Kertészeti és Háztartási Szakkereskedés

www.kapobolt.hu

A kereskedés korábban kizárólag offline üzemelt, semmilyen online jelenléte nem volt. Első feladatunk a honlap, majd a közösségi média felületek elkészítése és személyre szabása volt, ami után elindíthattuk a célzott hirdetéseket.

A hirdetések és kampányok hatására a vásárlók köre jelentősen bővült, illetve egy új, a fiatalabb generáció tagjaiból álló vevőkör is kiépült,  ami a cég jövője szempontjából rendkívül fontos változást hozott.

Emellett a vállalkozás megítélése is sokat javult a partnercégek részéről, hiszen a korábbiakkal ellentétben ma már ők is naprakész és friss információhoz juthatnak az online felületeken keresztül.

Kőrösház

www.koroshaz.hu

A Kőrösház Kft. saját ingatlanjainak bérbeadásával foglalkozik, és azért fordultak az Art Marketing csapatához, hogy segítsünk eljutni a célközönségükhöz, és hatékonyabban kommunikálni velük a hatékonyabb és gyorsabb bérbeadások érdekében.

A vállalkozás honlapjának létrehozása mellett, jelenleg elsősorban Facebook hirdetésekkel tudjuk segíteni őket ebben a folyamatban.